Hagyományos, szaftos, tejfölös csirkepörkölt receptek

TOP 6 csirkepörkölt köret

TOP 6 csirkepörkölt köret

Csirkepörköltet készítesz? És nem tudod milyen körettel kínáld? Ne ess kétségbe! Itt biztos megfogod találni a hozzád megfelelő köretet. Mert ugye nincs csirkepörkölt köret nélkül.

hirdetés

Csirkepörkölt köretek mellé

Összeállítottam a TOP 6 köretet csirkepörkölt mellé. Találhatsz számodra ismerős, de különleges köretet is. Itt van néhány csirkepörkölt köret, ami biztosan tetszeni fog:

1# Nokedli

Csirkepörkölt nokedlivel az igazi! A nokedli az egyik legismertebb és legjobb csirkepörkölt köret. Mindig jól tud esni ez a párosítás. Csirkepörkölt nokedlivel itt!

Finom csirkepörkölt nokedlivel
Finom csirkepörkölt nokedlivel
hirdetés

2# Galuska

Csirkepörkölt galuskával itt!

3# Tarhonya

Ha tarhonyás csirkepörköltet szeretnénk készíteni az csak is házi tarhonyával jöhet számításba. Úgy a legfinomabb, ha a tarhonyákat mi magunk készítjük el a csirkepörkölt mellé. Csirkepörkölt házi tarhonyával itt!

Csirkepörkölt tarhonyával tálalva
Csirkepörkölt házi tarhonyával elkészítve

4# Főtt krumpli

Melyik a leggyorsabban elkészíthető köret csirkepörkölt mellé? Nem más mint a főtt krumpli! Mondhatni pillanatok alatt készen van és már lehet is tálalni. De nem csak, hogy gyors, hanem még jól is passzol a csirkepörkölt mellé. Csirkepörkölt krumplival recept itt!

Csirkepörkölt krumplival együtt
Csirkepörkölt krumplival tálalva

5# Tészta

Csirkepörkölt tésztával recept itt!

6# Barnarizs köretnek

Barna rizs főzése nagyon egyszerű folyamat. Nincs sok munka vele, de mégis finom köretet kapunk. A főtt barna rizs nagyon jól passzol szinte bármilyen húshoz. Még csirkepörkölthöz is! Barna rizs főzése itt!

Barnarizs főzése zöldborsóval
Zöldborsós barnarizs főzése gyorsan.

Csirkepörkölt receptek

Megtaláltad számodra a legjobb köretet, de nem tudod milyen csirkepörkölt mellé? Íme itt van néhány finom csirkepörkölt recept ízelítésként:

Amikor csirkepörköltet készítünk ne feledkezzünk meg a fűszerezésről és az alap elkészítéséről sem!

TOP 6 csirkepörkölt köret
TOP 6 csirkepörkölt köret
Megosztás:

Ha tetszett a csirkepörkölt recept kövess a Facebookon is!

hirdetés